Friday, July 10, 2009

PRE-ORDER

PRE - ORDER






Semua model di atas boleh di order mengikut permintaan …
Macamana mau order ?
-Pilih model yang menepati citarasa anda , saya akan sediakan gambar asal hp tersebut untuk anda melihat sendiri condition handphone .
-Sedikit deposit di perlukan untuk mengelakkan pembeli cancel order .
-Deposit untuk handphone yang bernilai di bawah rm300 , hanya rm50 di perlukan dan untuk yang bernilai bawah Rm600 , Rm100 deposit di perlukan dan seterusnya.
- Confirm order di tutup setiap hari RABU , dan pembeli akan mendapat handphone pada setiap ISNIN seterusnya .
- Deposit tidak akan di kembalikan jika cancel order .
- Harga berubah mengikut pasaran .

7 comments:

pyramix_black™ said...

hahaha..thanx ngn seller sangup c.o.d kat kk..junior2, study rerajin..kalo ada new phone inform jak k? mnatau nak beli lg ;)

Len Strange said...

hehe u r most welkem my senior,jgn lupa janji tu ah ...

Aleang-C said...

Len sony 3g yang palink atas tuh ngan postage p tawau berapa ka ????

Len Strange said...

bha suda ku reply d ym kan :)
anyway klu mau cr model lain ..
ble kontek aku k ?

mortuel said...

mcm mana mahu beli anpon ni bayar asuran kah

Len Strange said...

bukan ansuran .. order dlu hp dgn byr deposit sikit utk elakkan kansel order, pas suda smgu brg ada di tgn sy , bole la kita direct deal ...dgn byr full payment .. pre-order = stock not in my hand :)

AzeeRo said...

itu nokia 5800 masih ada lagi ka? atopun lau hp tu dah dbeli, kira dah xda dah? :)

Post a Comment